1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tamer Kıran, Dünya Odalar Federasyonu Avrupa ve Asya Zirvesi’ne Katıldı
Tamer Kıran, Dünya Odalar Federasyonu Avrupa ve Asya Zirvesi’ne Katıldı

Tamer Kıran, Dünya Odalar Federasyonu Avrupa ve Asya Zirvesi’ne Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 15 Ekim 2024 tarihinde İstanbul’da düzenlenen “Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Avrupa ve Asya Zirvesi”nin açılışına katıldı.

A+A-

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Başkanı Philippe Varin, Türk iş dünyasının temsilcileri ve 62 ülkeden 800’den fazla iş insanı katılım sağladı.

Zirvede “İklim Değişikliği İçin İşbirlikçi Yaklaşım” ana teması işlendi. Tamer Kıran, bu kapsamda düzenlenen “Küresel Ekonomik Dönüşümü Yönetmek ve Değişimi Yönlendirmede Odaların Rolü” başlıklı panelin moderatörlüğünü üstlendi.

İki gün sürecek zirve kapsamında, dünya genelinde iş dünyasının temsilcisi olan odalar, 24 Ekim’de Rio de Janeiro’da yapılacak B20 Zirvesi ve 11 Kasım’da Bakü’de başlayacak COP29 Zirvesi öncesinde iklim değişikliğiyle ilgili görüşlerini belirleyecek.

2-272.jpg

3-265.jpg

4-221.jpg

5-143.jpg

6-095.jpg

8-062.jpg

9-051.jpg

 

Vira Haber 

Bu haber toplam 138 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.