1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tamer Kıran Denizcilik Eğitimi Toplantısına Katıldı
Tamer Kıran Denizcilik Eğitimi Toplantısına Katıldı

Tamer Kıran Denizcilik Eğitimi Toplantısına Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 5 Temmuz 2024 Cuma günü, Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen "Denizcilik Eğitiminin Değerlendirildiği" toplantıya katıldı.

A+A-

Toplantı, Okul Müdürü Erol Gündoğdu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı (UAB) Denizcilik Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çankaya, MEB bürokratları, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Eğitim ve İstihdam Komisyonu Başkanı Teoman Mustafa Akyol, komisyon üyeleri Cihat Yavuz Güler, Burak Atasoy, Orhan Semih Dinçel, Erhan Esinduy, Genel Sekreter İsmet Salihoğlu ve Odamız ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü’ne dahil okulların müdürleri toplantıya katıldı.

Tamer Kıran, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, denizcilik eğitimi hakkında değerlendirmelerde bulunarak, eğitimlerin niteliğinin artırılmasının önemine vurgu yaptı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü (METEGEM) Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanlığı’ndan Erdoğan Özdemir, "Denizcilik Eğitiminin Dünü, Bugünü ve Geleceği" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda, denizcilik eğitiminde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

3-249.jpg

2-261.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.