1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TAB’dan “Deniz Güvenliği Değerlendirmesi” Raporu
TAB’dan “Deniz Güvenliği Değerlendirmesi” Raporu

TAB’dan “Deniz Güvenliği Değerlendirmesi” Raporu

Türk Armatörler Birliği tarafından 133 sayfalık Deniz Güvenliği Değerlendirmesi Raporu hazırlandı ve denizcilik sektörünün görüşüne sunuldu.

A+A-

Küresel anlamda deniz ticaretini etkileyen, gelecekte etkileyebileceği değerlendirilen deniz güvenliğine ilişkin birçok konu Türk Armatörler Birliğinin Deniz Güvenliği Değerlendirmesi başlıklı raporunda ele alınıyor. Zengin içeriği ile dikkat çeken rapora https://lnkd.in/dJf__uzK linkinden ulaşmak mümkün.

Türk Armatörler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Çınar konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İçerik zenginliği, içeriğin deniz ticareti ve gemilere etkisi anlamındaki bir bakış açısı ile hazırlanıyor olması, raporun konusunda oldukça tecrübeli bir uzmanca hazırlanması bu raporu oldukça değerli kılmaktadır. Raporun küresel olarak tek olma niteliğini haiz olduğunu düşünüyoruz. Rapor 133 sayfa olup son kısmında güncelleme sayfaları bulunmaktadır. Raporda 72 adet kaynak doküman kullanılmıştır”.

Hüseyin Çınar ayrıca; “Bu raporun özellikle armatörler ve gemi kaptanları olmak üzere zabitler, ilgili şirket çalışanlarınca bilinmesi ve her gemi ve şirkette bulunması gerektiğini değerlendiriyoruz. Burada belirtilen hususlar sefer planlamalarında dikkate alınmalıdır” değerlendirmesinde bulundu.

duyuru-55-kapak.png

www.virahaber.com

Bu haber toplam 1015 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.