Tırsan ile Türk-Alman Üniversitesi'nden işbirliği anlaşması

Tırsan ile Türk-Alman Üniversitesi (TAÜ) arasında işbirliği anlaşması imzalandı. İmza töreninin ardından Tırsan'ın yeni logosunun tanıtımı da yapıldı.

Yaşar ÖZER / Vira Haber

Kavacık'taki Asia Princess Hotel'de Tırsan ile Türk-Alman Üniversitesi arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Türk-Alman Üniversitesi ile "neleri geliştirebiliriz" noktasında bir protokol imzaladıklarını söyledi. TAÜ'nün bir devlet üniversitesi olduğunun özellikle belirtildiği törende, üniversite bünyesinde 535 öğrencinin olduğu ve bu öğrencilerin özenle seçildiği ifade edildi. TAÜ'nün teorik bilginin yanında uygulamaya da çok önem verdiğinin altı çizilirken diğer üniversitelere nazaran çok farklı öğrenciler yetiştirmeyi hedefledikleri belirtildi.

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, TAÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Akkanat, TAÜ Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Furgaç ve TAÜ Destekleme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Can'ın katıldığı törende Tırsan ile Türk Alman Üniversitesi'nin işbirliği anlaşmasının detayları basınla paylaşıldı. Katılımcıların konuşmalarının ardından imzaların atılmasıyla tören sona erdi.

Tırsan yeni logosunu tanıttı

İmza töreni sonrasında Tırsan 2015 Yıl Sonu Değerlendirme ve Yeni Logo Tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantının ardından davetliler için organize edilen yemek ile etkinlik son buldu.

ViraHaber.com

EĞİTİM Haberleri

Ayvalık’ta Denizcilik Lisesine ISO 9001 Kalite Belgesi
Piri Reis Denizcilik MTAL Öğrencileri Alicante’de Uygulamalı Denizcilik Eğitimi Aldı
Mersinli Genç Denizciler Erasmus Stajı İçin İtalya Yolcusu
Didim’de Öğrencilere Deniz ve Su Ürünleri Bilinci Aşılandı
Ditaş Kadın Denizciler Gelişim Programı 4'üncü Dönem Başvuruları Başladı