Tekne turu yunuslarla şenlendi

Muğla 'nın Marmaris ilçesinde günübirlik tur yapan teknenin gezisi, denizde kendisine eşlik eden yunusla renklendi.

Marmaris'te günübirlik geziler düzenlenen yarı denizaltı özellikli "Semisubramine" adlı teknenin gerçekleştirdiği tura, bir müddet denizde yüzen bir yunus da eşlik etti.

Gezi teknesinin önünde yüzen yunusun nefes almak için su yüzeyine çıkarak su püskürtmesi, tekneyle tura katılan tatilciler için keyifli ve heyecanlı dakikalar oluşturdu.

Tatilciler ve tekne çalışanlarınca görüntülenen yunus, bir süre sonra bölgeden uzaklaştı.Semisubmarine Müdürü Murat Kuyumcu, zaman zaman Marmaris açıklarında yunus gördüklerini ancak ilk kez bu kadar yakın ve teknenin önünde yüzen bir yunusla karşılaştıklarını kaydetti.

Vira Haber

DENİZ KÜLTÜRÜ Haberleri

Denizlerdeki Hayalet Ağlar Temizleniyor
Zonguldak'ta 14 Milyon Metreküp Atık Su Karadeniz'e Aktı
Deniz Çöplerine Karşı Mücadele
İSKİ’nin Karaburun Tesisi'nde Tepki Çeken Görüntü: Atık Su Denize Boşaltılıyor
Tekirdağ’da Poyraz Kızıl Yosun Sürükledi