Takloban Limanı'nın yaraları sarılıyor

Uluslararası Konteyner Hizmetleri (ICTSI) insani yardım güvenli teslimat sağlamak için Haiyan tayfununun yol açtığı hasarı takip etmek adına Takloban Limanı'na yeniden yatırım yapacaklar.

Uluslararası Konteyner Hizmetleri (ICTSI) insani yardım güvenli teslimat sağlamak için Haiyan tayfununun yol açtığı hasarı takip etmek adına Takloban Limanı'na yeniden yatırım yapacaklar.

Filipin Bakanlığı (DOTC) ve Filipin Liman Otoritesi (KİK) afet bölgesi limanlarına destek olmak adına birçok kalkınma projesi imzaladı. Asya bölgesinin ICTSI Başkanı Cristian R Gonzalez "Bu projenin yürürlüğe girmesi için DOTC ve PPA ile yirmi dört saat kesintisiz hızda çalışıyoruz" dedi.

ICTSI zarar gören limanlar ve çeşitli yük taşıma ekipmanı onarabilmek için birçok ekip görevlendirdi. Afetin yaraları sarılıncaya kadar bölgesel dağıtım için Mobil liman vinçleri tahsis edildi.

Manila Uluslararası Konteyner Terminali yönetimi Operatör desteği ve liman işletmeciliği için ICTSI mühendisleri ve operasyon yöneticilerinden oluşan bir ekip sevk etti.

Manila limanına gelen yardımların dağıtılması ve düzenlenmesi için operasyon merkezi olarak kullanılmak üzere Sosyal Gelişim (DSWD) Bölümü konteyner yük istasyonu tesisleri açtı. Bu merkez ICTSI gönüllüleri tarafından desteklenmektedir.

ICTSI Vakfı, kendi bağış ve yardım çabalarını artırmak ve rehabilitasyon programına yardımcı olmak için yardım toplama kampanyasında dünyada öncülük ediyor.

ICTSI yardım programı kapsamında Tacloban limanı yeniden kendi imkanlarıyla çalışmaya başlayana kadar operatör,personel ve ekipman desteğini sürdürecek.

virahaber.com

LİMAN Haberleri

Mersin Uluslararası Limanı 25 Milyon TEU’nun Üzerine Ulaştı
Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı
Evyapport'tan Limandaki Kazaya İlişkin İlk Açıklama
Asyaport’un Yükünü Kadınlar Taşıyor
AYM, Limanların İhalesiz Özelleştirilmesine İkinci Kez İptal Kararı Verdi