SUBÜ gemi adamı ehliyeti vermek için çalışıyor

SUBÜ Denizcilik MYO Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı'nın akredite edilerek mezunlarına gemi adamı ehliyeti verebilmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Denizcilik Genel Müdürlüğü'nde temaslarda bulunuldu.

SUBÜ Denizcilik MYO Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı’nın akredite edilerek mezunlarına gemi adamı ehliyeti verebilmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Denizcilik Genel Müdürlüğü’nde temaslarda bulunuldu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Denizcilik Meslek Yüksekokulu Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı’nın akredite edilerek mezunlarına gemi adamı ehliyeti verebilmesi için Ankara’da temaslarda bulunuldu. MYO Müdürü Doç. Dr. Nuri Akkaş, Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik ve MYO Öğretim Görevlisi Ömer Faruk Demirok; Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun ile Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan’ı ziyaret etti.

Vira Haber

EĞİTİM Haberleri

İLKFER Grup’tan Kalibrasyon ve Kalite Semineri
Nautical Institute Türkiye Ofisi’nden KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesine Ziyaret
Gemi Brokerleri Derneği’nden Konişmento Eğitimi
Naci Alkoç Eğitim Vakfı’ndan Öğrencilere Burs İmkanı
Doç. Dr. Günseli Naymansoy’dan “Meslek Kültürü ve Etiği” Semineri