Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan işsizlere müjde!

Sahil Güvenlik Komutanlığı, İzmir'de daimi olarak çalıştırmak üzere lise mezunu 36 kişiyi işe almak üzere ilan yayınladı. Müracaatlar 1 Ağustos tarihine kadar yapılabilecek.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 23 Temmuz 2015 tarihinde Sürekli İşçi Alımı için ilan yayınladı. Başvurular 1 Ağustos 2015 tarihine kadar İşkur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

Armatör işçisi olarak 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Ulaprma Hizmetleri (Lojistik), Ahşap Teknolojileri, Denizcilik, Gemi inşa, Gemi Yapımı, Güverte, Metal Teknolojisi, Endüstriyel Mekanik, Mobilya ve Dekorasyon bölümünden/alanından mezun olmak.

Boru Tesisatçısı Gemi işçisi olarak 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Tesisat Teknolojisi, Isıtma ve Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat, Gemi Tesisat Donatımı, Yapı Tesisat Sistemleri bölümünden / alanından mezun olmak.

Yat-Tekne Boyacısı olarak 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Kimya Teknolojisi (Boya ÜUretimi ve Uygulama), Otomotiv Boya, Boya Teknolojisi, Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Tekniği, Endüstriyel Boyacılık.

Elektrikçi Gemi işçisi alımı için: Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Elektrik Tesisatlari ve Pano Monütörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri), Elektrik, Endüstriyel Elektrik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik bölümünden/alanından mezun olmak.

Elektrikçi Genel alımı için: Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Elektrik Tesisatları ve Pano Monütörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri), Elektrik, Endüstriyel Elektrik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik bölümünden/ alanından mezun olmak.

Elektronik Teknisyeni olarak 4 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Göruntü ve Ses Sistemleri, Haberleşme Sistemleri), Elektronik, Gemi Elektroniği ve Haberleşme, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik, Telekominikasyon, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümünden / alanından mezun olmak.

Hidrolikçi Gemi olarak 3 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Hidrolik - Pnomatik, Hidrolik ve Pnomatik Teknolojileri, Otomatik Kumanda, Mikroteknik, Kontrol ve Enstrümantasyon Teknolojisi, Mekatronik bölümünden / alanından mezun olmak.

Makine Teknisyeni olarak 12 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Makine Teknolojisi (Makine Bakim Onarım), Motor, Gemi Makineleri, Makine bölümünden/ alanından mezun olmak.

Tekne Ustası Polyester olarak 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Gemi İnşa, Gemi Yapımı, Tekne ve Yat Yapımı, Plastik Teknolojisi bölümünden / alanından mezun olmak.

Raspacı Gemi işçisi alımı için: Mesleki eğitim veren liselerin Kimya Teknolojisi (Boya Üretimi ye Uygulama), Boya Teknolojisi, Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Tekniği, Metal Teknolojisi bölümünden /alanından mezun olmak.

Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni 2 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Tesisat Teknoloji ve İklimlendirme (Soğutma Sistemleri, İklimlendirme Sistemleri), Soğutma ve İklimlendirme, Klima Sistemleri ve Merkezi İklimlendirme Sistemleri bölümünden/ alanından mezun olmak.

Tesviyeci olarak 4 kişi: Mesleki eğitim veren liselerin Tesviye, Makine Teknolojisi, Makine, Kalıp, Endüstriyel Mekanik, Bilgisayarlı Numerik Kontrol, Mekatronik bölümünden/ alanından mezun olmak.

GÜNCEL Haberleri

TURSSA'da Yeni Dönem: Zihni Memişoğlu Güven Tazeledi
Yeni Karabiga Limanı 10 Bin Tonluk Gemilere Hizmet Verecek
Didim Taşburun Balıkçı Barınağı Görenleri Şaşırtıyor
EKODOSD Başkanı Sürücü: “Yunusların Yaşatılması İçin Havuz Projesi Önerimiz Var”
Gökçeada ve Bozcaada'ya Bazı Feribot Seferleri İptal Edildi