KOSDER’den ‘Barış Pınarı Harekatı’ açıklaması

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Türk Silahlı Kuvvetleri tarafında Suriye’ye başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”na ilişkin açıklamada bulundu.

KOSDER, TSK tarafından başlatılan “Barış Pınarı Harekatı” ilişkin desten acıkmasında bulundu. KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş imzası taşıyan açıklama:

Türk ulusu geçmişinden aldığı kuvvetle sadece kendi medeniyetinin değil, varlığını sürdürdüğü coğrafyanın huzurunu ve güvenliğini temin etmekle vazifeli bir millettir. Büyük devlet olmanın gereği; tehditlere boyun eğmeden sahip olduğu değerler çerçevesinde, her ahval ve şeraitte mazlumun hakkını korumaktır. Bu gayeyle ardına bakmadan Çanakkale ruhu ve İstiklal sevdasıyla “mevzubahis vatan ise gerisi teferruattır“ diyerek yola çıkan kahraman Mehmetçiklerimizin, bir kez daha yüce Türk milletinin göğsünü kabartacağına dair inancımız sonsuzdur.

Mukaddes vatan vazifesini ifa edecek, tarihi  kahramanlık destanlarıyla yazılmış ülkemizin güvenliğinin yegane temsilcisi Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Suriye’nin Kuzeyindeki şer odaklarına karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nda muvaffakiyetler diliyoruz.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Haliç'ten Olta Kurşunları Çıkarıldı
İTÜ Senatosu’ndan Denizciliğe Fahri Doktora Kararı
AB'den Rusya'nın Gölge Filosuna Ait 41 Gemiye Yaptırım
Alınteri Feribotları GESTAŞ Filosuna Katıldı
KTU DUİM Mezunları Balık Günü’nde Denizcilik Camiası Sürmene’de Buluştu