Galataport İstanbul’dan Sezonun Son “Rıhtımda Yoga”sı

Galataport İstanbul’un öncü yoga stüdyosu Cihangir Yoga ile hayata geçirdiği “Rıhtımda Yoga” serisinde sezonun sonuncusu, 21 Eylül Cumartesi günü 08:00’da yoga eğitmeni Alp Kınay tarafından Doğuş Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Galataport İstanbul, Kiko Milano ve Skoda sponsorluğunda Cihangir Yoga ile uzun soluklu bir iş birliğine imza attığı “Rıhtımda Yoga” etkinlik serisinin son buluşmasını 21 Eylül Cumartesi günü düzenliyor. Saat 08:00-09:00 arasında Doğuş Meydanı’nda gerçekleşecek olan bu son etkinlikte, katılımcılar sabahın erken saatlerinde Boğaz’a karşı yoga yapma keyfini yaşayacak.

Daha önceki dört buluşmada binden fazla yoga tutkununu ağırlayan Galataport İstanbul, kapanış etkinliğinde de katılımcılarına unutulmaz anlar sunmaya hazırlanıyor. Yoga eğitmeni Alp Kınay, temel yoga pozları ve nefes tekniklerini uygulamalı olarak katılımcılara aktaracak. Her yaştan katılımcıya açık ve ücretsiz olan etkinlik, katılımcılara içsel bir yolculuğa çıkma fırsatı sunarken, pozitif enerji depolamalarına olanak tanıyacak.

Serinin son buluşmasına katılmak isteyenler, kayıtlarını Cihangir Yoga web sitesinden yaptırarak matlarını yanlarına alıp bu eşsiz atmosferde güne harika bir başlangıç yapabilirler.

Vira Haber 

GÜNCEL Haberleri

Honda Marine Türkiye, Bosphorus Boat Show’da Deniz Tutkunlarıyla Buluşacak
İtalya’da Sel: Binden Fazla Kişi Evlerinden Tahliye Edildi
Giresun'da Denizde Hortum Oluştu
Deniz Gönüllüleri TURMEPA Öncülüğünde Kıyıları Temizliyor
Arızalanan Yelkenli Teknede, 54 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı