Ekol Denizcilik'ten 'Denizcilik Eğitimi'nde bir ilk

Uluslararası standartlara göre "gemi adamı yetiştirmeyi" şiar edinen Ekol Denizcilik, "Gerçek Uygulama Merkezi" olan tek kurs programına sahip olmasıyla ön plana çıkıyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Denizcilik Eğitimi Meslek Komitesi Başkanı Yusuf Sertkaya liderliğinde faaliyetlerini sürdüren Ekol Denizcilik, yaklaşık 30 yıldır Türkiye'nin gemi adamı ihracatında söz sahibi olabilmesi için çalışıyor. 1988 yılından beri denizcilik eğitimi alanında hizmet veren Ekol Denizcilik, yeni projeler ve hedefler doğrultusunda, eğitimdeki misyonunu her geçen yıl daha da geliştirmeye devam ediyor.

"GEMİ ADAMLARI, EN ZOR KOŞULLARA GÖRE EĞİTİLİYOR"

Gemi adamı yetiştirmek hususunda Türkiye'de önemli bir paya sahip olan Ekol Denizcilik, "Gerçek Uygulama Merkezi" olan tek kurs programına sahip olmasıyla da ön plana çıkıyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiği kurslarını Beykoz'da gerçek deniz şartlarında hayata geçiren Ekol Denizcilik, gemi adamlarını daha donanımlı bir şekilde en zor koşullara göre eğitiyor. Ekol Denizcilik böylece, Türkiye’nin gemi adamı ihracatındaki yükselen değerini daha da ilerilere taşımayı amaçlıyor.

Kaynak: Anadolu Gazetesi / Oğuz Acar

EĞİTİM Haberleri

İLKFER Grup’tan Kalibrasyon ve Kalite Semineri
Nautical Institute Türkiye Ofisi’nden KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesine Ziyaret
Gemi Brokerleri Derneği’nden Konişmento Eğitimi
Naci Alkoç Eğitim Vakfı’ndan Öğrencilere Burs İmkanı
Doç. Dr. Günseli Naymansoy’dan “Meslek Kültürü ve Etiği” Semineri