DTO’dan İskenderun çıkarması

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran ve DTO yöneticileri, başta İMEAK DTO İskenderun Şubesi olmak üzere ilçedeki kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran ve DTO yöneticileri, İMEAK DTO İskenderun Şube’sini ziyaret etti. İskenderun Şube Başkanı M. Kemal Kutlu ve Meclis Başkanı Adnan Yener’in konuğu olan heyet burada Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Kıran ve DTO yöneticileri İskenderun Şubesi üyeleri ile bu kez kahvaltıda buluştu.  Yapılan kahvaltılı toplantıda İMEAK DTO Başkanı Tamer Kıran sorunları dinleyerek bugüne kadar yapılanlar hakkında üyelere bilgi verdi.

Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran öncülüğünde İMEAK DTO İskenderun Şubesi ziyareti kapsamında bu kez de Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş ile bir araya geldi. Görüşmede DTO yöneticileri Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş ile görüş alışverişinde bulundular.

Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve beraberindeki heyet  İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, tarafından  makamında ağırlanırken, daha sonra  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a bir ziyaret gerçekleştirildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kıran ve beraberindeki heyet İskenderun Şube ziyareti kapsamında gittiği Hatay’da son olarak Limak Port’u ziyaret etti. Limak Port Genel Müdürü Gündüz Arısoy, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve beraberindeki çalışma arkadaşlarına limanla ilgili bilgiler verdi.

Vira Haber

Deniz Ticaret Odası Haberleri

Tamer Kıran, 29. Uluslararası Denizci Eğitimciler Birliği Konferansı’nın Açılışına Katıldı
Doğusel: “Denizcilikte Yeşil Dönüşüm Zirvesi’ni önemsiyoruz”
Tamer Kıran, Logistech 3. Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı’nın Açılışına Katıldı
İzmir: Geçmişin ve Geleceğin Liman Şehri
İMEAK Deniz Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı