“Denizlerin Ferrarisi”

Özgün tekne diyaznlarıyla karadaki araba konseptini denizlere taşıyan Es-Line, birbirinden farklı tekne modelleriyle Haliç Boatshow’da görücüye çıktı.

Özgün tekne diyaznlarıyla karadaki araba konseptini denizlere taşıyan Es-Line, birbirinden  farklı tekne modelleriyle Haliç Boatshow’da görücüye çıktı. Krizi fırsata çevirdiklerini ifade eden Selah Tersanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Es-Line firma sahibi Erkan Emirhan Selah, karadaki araba konseptini denizlere taşıdıklarını belirtti.

Selah Tersanesi’nde üretilen, tamamen Türk mühendisleri ve işçilerinin ürünü olan Es-Line, aerodinamik yönden güçlü , denizlerde güvenle gezilebilecek teknelere imza atıyor.

“TEKNELERİMİZİN EŞİ BENZERİ YOK”

Farklı tekne dizaynlarıyla piyasada yer aldıklarını belirten Erkan Emirhan Selah “Denizlerin Ferrarisi diye bileceğimiz bir model ürettik. Dört kişilik bir tekne. Alt yapısı katamaran şeklinde. Aerodinamik olarak çok güçlü tekneler. Denizlerde,koylarda güvenle gezilebilecek bir tekne ürettiğimizi düşünüyoruz. Üstü açık ve kapalı olmak üzere çeşitliliğimiz mevcut.  Teknelerimiz tamamen Türk mühendisleri ve işçilerinin ürünü. Gelen taleplerden de çok memnunuz. İki farklı modelimiz daha var. Diğer fuarlarda bu modellerimizi de tanıtacağız. Teknelerimizin eşi benzeri yok.” dedi.

“ARABA KOMSEPTİNİ DENİZLERE TAŞIDIK”

“Teknelerimizin fiyatı opsiyonlara göre değişerek 51 bin liraya kadar değişebiliyor. Müzik setinden duşuna kadar her şey bulunuyor. Üstü kapalı modelimize klima bile takabiliyoruz. Karadaki araba komseptini denizlere taşıdık.Teknelerimize gelen taleplerden çok memnunuz. Çok ilgi çekiyorlar. Maket zanneden bile var. Güzel bir iş yaptığımıza inanıyoruz.”

“KRİZİ FIRSATA ÇEVİRDİK”

“Piyasa bir boşluk olduğunu gördük ve bu tekneleri ürettik. Bu tarz tekneleri üreterek krizi fırsata çevirdiğimize inanıyoruz.  İnsanlar fiyatlar yüzünden denizden korkuyorlar. Biz bu tekneleri üreterek fiyatları aşağıya çektik ve alım gücünü arttırdık. Bizi farklı kılan tarzımız ve fiyatlarımız.”

“ES-LINE YURTDIŞINDA AÇILIYOR”

“Haliç Boatshow’da memnun kaldık. Gelen talepler ve ilgi bizi mutlu etti. Biz de iyi bir iş çıkardığımızı rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Pendik ve CNR fuarlarında da yer aldık. Ekim’de tekrar Pendik’te yer alacağız. Aralık’ta da yurt dışı olarak Paris Boatshow’a katılacağız.

Katar,Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne distribütörlükler verdik. Devamının da geleceğine inanıyoruz.”

virahaber.com

TURİZM Haberleri

Tatil Tercihlerinde Yükselen Yıldız: Kruvaziyer  
İzmir’de Kruvaziyer Bereketi: Bin 800 Kişilik Gemi Limana Yanaştı
Astoria Grande Samsun Limanı'na Demirledi
'Kruvaziyer Turizmi Ekonomiye Katma Değer Sağlayacak Bir Dönüşüm Getiriyor'
Tarragona Kruvaziyer Limanı’nın Yeni Terminali Hizmete Başladı