Denizcilik sektörünü buluşturan GBD yemeği

Gemi Brokerleri Derneği’nin, geleneksel hale getirdiği ve bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘Bosphorus Shipbrokers Dinner İstanbul 2018’de denizcilik sektörü bir araya geldi.

Gemi Brokerleri Derneğinin geleneksel yemeği, denizcilik sektörünü bir araya getirdi

Gemi Brokerleri Derneği’nin (GBD) bu yıl dördüncüsünü düzenlediği geleneksel ‘Bosphorus Shipbrokers Dinner İstanbul 2018’e 2 bin davetli katıldı.

Bosphorus Ship Brokers’ Dinner  29 Haziran tarihinde kokteyl ile başladı. Semah gösterisi, Gemi Brokerler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pelin Gezicioğlu'nun açılış konuşması, İMEAK DTO Başkan Yardımcısı Şadan Kaptanoğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka'nın konuşmaları ile devam eden programda sponsorlara plaket sunumu yapıldı.

Denizcilik sektörünü bir araya getiren geleneksel yemeğe; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, Deniz Ticareti Genel Müdürü Durmuş Ünüvar, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızır Reis Deniz, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salim Özpak, İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, İMEAK DTO Başkan Yardımcısı Şadan Kaptanoğlu,Yunanistan Gemi Brokerleri Derneği Başkanı John Cotzias, Hollanda Gemi Brokerleri Derneği Genel Sekreteri Albert Akker, Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) Yunanistan Şubesi Başkan Yardımcısı Nikos Marmatsouris, ve denizcilik sektörünün ulusal ve uluslararası temsicileri katıldılar.

Muhteşem bir keman dinletisinin ardından ise davetliler geceye after party ile devam ettiler.
 







Vira Haber

SEKTÖRDEN Haberleri

KOSDER Yönetim Kurulu ve Eski Dönem Başkanları Nezaket Ziyaretinde Bir Araya Geldi
Yenikapı Boat Show 2025 Kapılarını Açtı: 600 Milyon Dolarlık Ticaret Hedefi
DP World Evyap, 2025 Yılında 1 Milyon TEU Konteyner Elleçleme Başarısına Ulaştı
KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi’nde Mezunlar ve Öğrenciler Kariyer Günlerinde Buluştu
Sektöre Özel Biletleme Platformu Tanıtıldı: Gemi Adamlarına Kolaylık Sağlayacak Yeni Sistem Kullanıma Açıldı