Başları kesilmiş onlarca yavru köpek balığı bulundu

Güney Afrika’da sahilde başları, kuyrukları ve yüzgeçleri kesilmiş onlarca yavru köpek balığı bulundu.

Güney Afrikada başları kesilmiş onlarca yavru köpek balığı bulundu. Güney Afrika’nın başkenti Cape Town’un Strandfontein Plajı’nda başları, kuyrukları ve yüzgeçleri kesilmiş halde onlarca yavru köpek balığı bulundu.

Yetkililer olayı soruştururken yavru köpek balıklarının henüz bebek olduklarını ve derin sularda yüzen ender bir cins olduğunu belirtti.

Köpek balıklarının kafaları, yüzgeçleri ve kuyrukları çoğunlukla lüks restoranlarda yapılan pahalı yemeklerde kullanılıyor ve bu amaçla her yıl 73 milyon köpek balığı avlanıyor.    

Vira Haber

DÜNYA Haberleri

Akdeniz’de Yolcu Feribotunda Siber Saldırı Alarmı: Paris, Yabancı Müdahale Şüphesiyle Soruşturma Başlattı
Karadeniz’de Türk Gemisine İHA Saldırısı
Dışişleri’nden Ukrayna’da Vurulan Türk Gemisine İlişkin Açıklama
Yunanistan'da Çiftçiler Volos Limanı'nı Ulaşıma Kapattı
Ukrayna'dan Rusya'nın "Gölge Filosuna" Ait Petrol Tankerine Saldırı