1. HABERLER

  2. GEMİ ADAMI

  3. Gemi adamlarının refahı tartışılacak
Gemi adamlarının refahı tartışılacak

Gemi adamlarının refahı tartışılacak

Londra'da düzenlenecek seminerde, sözleşmenin gemi adamlarının refahını arttırmak için kullanılmasını sağlamak üzere, kuruluşların neler yapması gerektiği ve birlikte nasıl çalışabilecekleri değerlendirilecek.

A+A-

Uluslararası Gemi Adamlarının Refahı Komitesi (International Committee on Seafarers’ Welfare – ICSW) 28 Kasım 2012 tarihinde Denizcilik Çalışma Sözleşmesi’nin (Maritime Labour Convention – MLC) refah ile ilgili hususları üzerine yarım gün sürecek bir semineri Londra’da Baltık Borsası’nda (The Baltic Exchange) düzenleyecek..

MLC seminerinde, sözleşmenin gemi adamlarının refahını arttırmak için kullanılmasını sağlamak üzere, kuruluşların neler yapması gerektiği ve bu hususta birlikte nasıl çalışabilecekleri değerlendirilecek.

Denizcilik şirketleri, sendikalar, mürettebat sağlayan acenteler, hükümetlerin denizcilik bakanlıkları ile denizcilerin refahını sağlamayı amaçlayan kuruluşlardaki uzman personele hitap etmeyi amaçlayan  seminere katılım ücreti, nakliyat şirketleri, mürettebat acenteleri ve hükümetler için 45,  sivil toplum kuruluşları için ise 25 İngiliz sterlin. 

virahaber.com

Bu haber toplam 991 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.