1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gedik Üniversitesi'ne bir madalya daha
Gedik Üniversitesi'ne bir madalya daha

Gedik Üniversitesi'ne bir madalya daha

Türkiye MuayThai Federasyonu 2013 faaliyet programında yer alan Çek Cumhuriyeti Uluslar arası Açık Muaythai Kupası 08 – 09 Kasım tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin Brno kentinde gerçekleşti.

A+A-

Türkiye MuayThai Federasyonu 2013 faaliyet programında yer alan Çek Cumhuriyeti Uluslar arası Açık Muaythai kupası 08 – 09 Kasım tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin Brno kentinde gerçekleşti.


EMF’ye üye 8 Avrupa Ülkesinin katıldığı Uluslararası Açık Muaythai Kupasına 22 Sporcu ile katılan Milli takım kafilemiz müsabakalarda üstün bir başarı göstererek 4 altın, 6 gümüş, 6 bronz olmak üzere toplam 16 Madalya alarak başarılı bir sonuç ile yurda döndü.
 

Çeşitli spor dallarında pek çok altın, gümüş ve bronz madalyalar kazanmış şampiyon sporcuları bulunan Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği 1. Sınıf öğrencisi olan Tanem DALSIZ’ın aldığı gümüş madalya’yla büyük mutluluk yaşadı.


Milli takım antrenörü Murat Tokat Yaptığı açıklamasında, bütün sporculara gösterdikleri başarılardan dolayı teşekkür etti.


Yumruk, diz, dirsek ve tekmelerin kullanıldığı sert bir dövüş sanatı olan MuayThai, Tayland boksu olarak da bilinmektedir. Başta Tayland olmak üzere Myanmar, Kamboçya ve Güneydoğu Asya ülkelerinde popüler olan sporun tarihi 1300’lü yıllara kadar uzanmaktadır.

5555.jpg

 

 

 


 virahaber.com

Bu haber toplam 2102 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.