1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Didim'de deniz sezonu açıldı
Didim'de deniz sezonu açıldı

Didim'de deniz sezonu açıldı

Ege Bölgesi'nde birkaç gündür etkili olan yağışlı havaların ardından güneşin yüzünü tekrardan göstermesiyle yerli ve yabancı turistler Altınkum Sahili'nde denize girdi.

A+A-

Ege Bölgesi'nde birkaç gündür etkili olan yağışlı havaların ardından güneşin yüzünü tekrardan göstermesiyle yerli ve yabancı turistler Altınkum Sahili'nde denize girdi.

Didim’de Mayıs ayı itibariyle turizm sezonu başladı. Yerli ve yabancı turistler ilçeye gelmeye başlarken Didim’de turizmin kalbi olan Altınkum sahili ise güneşlenmeye ve serinlemeye gelen turistleri ağırladı. Hava sıcaklıklarının 25 derecenin üzerinde olduğu ilçede kimi tatilciler deniz girerken kimileri de güneşlenmeyi tercih etti.

Yerli ve yabancı turistlerin bazılar ise Yalı Caddesi üzerindeki kafe ve restoranlarda güzelhavanın tadını çıkardı. Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ise havanın güzel olması sebebiyle sezonun görümüm itibariyle açıldığını belirterek “Hava güzel plajlar cıvıl cıvıl olmaya başladı. Biz de belediye olarak sezona yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Bu haber toplam 1237 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.