1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Bebekleriniz için En Kullanışlı Mama Sandalyeleri
Bebekleriniz için En Kullanışlı Mama Sandalyeleri

Bebekleriniz için En Kullanışlı Mama Sandalyeleri

Mama sandalyesi, ek gıda dönemine geçiş yapan bebekler için oldukça gerekli olan bir üründür.

A+A-

Henüz oturma becerisine sahip olmayan bebeklere yemek yedirmek güç olabilir. Peg Perego mama sandalyesi çeşitleri; dolgulu minderleri, emniyet kemerleri ve konforlu oturma ünitesiyle bu zorluğu ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Farklı renk ve model seçeneklerine sahip ürünler; geniş tepsileri ve rahat oturma birimleri ile mama saatlerinin keyifle geçmesini sağlar. Bununla birlikte mama sandalyesi çeşitleri ergonomik yapıları sayesinde bebeklerin oturma ve kendi başına yemek yeme becerilerini desteklerken onların aile sofralarına dahil olarak sosyal yönden gelişmelerine de katkıda bulunur.

Hem Konforlu Hem İşlevsel Peg Perego Mama Sandalyeleri

Peg Perego rahat ve fonksiyonel mama sandalyeleri ile bebeğinizi rahat ettirir. 5 noktalı emniyet kemeri, ayak kısmında yer alan kaydırmaz aparatı ve EN 14988 onaylı tasarımıyla güvenli bir kullanım sunar. E71 standartlarına göre üretilen Peg Perego mama sandalyeleri, BPA ve ftalat içermeyen içerikleri ile güven verir.

Mama sandalyeleri kullanıma bağlı olarak sık sık kirlenebilir. Yağa, kire, kırıntılara ve yemek lekelerine maruz kalabilir. Vegan deri kullanılarak üretilen Peg Perego mama sandalyelerinin oturma minderi, bebeğinize konfor sunarken nemli bir bezle kolayca silinebilmesi sayesinde ise işlerinizi kolaylaştırır. Mama sandalyesi parçaları pratik bir şekilde takılıp çıkarılabilir. Böylelikle kullanılmadığı zamanlarda yer kaplama sorunu da ortadan kalkmış olur.

Ek Gıda Dönemini Kolaylaştıran Mama Sandalyesi Çeşitleri

Mama sandalyelerinin kullanımının pratik olması anne babaların bu heyecanlı geçiş dönemini daha rahat geçirmesine yardımcı olur. Çıkarılabilen ve yıkanabilen ilave ön tepsisi bulunan Peg Perego mama sandalyesi çeşitleri, hem fonksiyonel kullanım hem de pratik temizlik avantajı sunar. Bebeğiniz büyüdüğünde tepsiyi çıkarıp sandalyeyi masaya yanaştırarak bebeğinizi aile sofrasına dahil edebilirsiniz. 15 kilograma kadar olan taşıma kapasitesi ve sağlam iskeleti sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Hafif, taşınabilir ve kompakt olan bu ürünleri yaşam alanlarının farklı bölümlerine taşıyarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Siz de ek gıda dönemini keyifle ve emniyetle geçirmek istiyorsanız hemen Peg Perego’nun mama sandalyesi modellerine göz atabilirsiniz.

 

Bu haber toplam 340 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.